HuaHin.dk

Alt om rejser til Hua Hin !

Kontakt & Annoncering

HuaHin.dk er idag formentlig skandinaviens største website om Hua Hin Thailand og vi har nu mere end 100.000 unikke besøgende på et år.

Særligt fra 2017 har vi oplevet en massiv vækst i antallet af besøgende, hvor ingen måneder har ligget under 10.000 besøgende og i enkelte måneder har vi endda været meget tæt på 20.000 unikke besøg på HuaHin.dk.

Vi har nu mere end 3,5 mio. hits, og i de senere år har vi nydt godt af en side 1 placering på langt de fleste og mest attraktive søgeord på Google. En sideplacering som vi er meget stolte af, men som også forpligter ifht. hele tiden at holde HuaHin.dk up to date..

Besøg
I de mest besøgte måneder er vi oppe på mellem 15.000-20.000 unikke besøgende, heraf kommer ca. 90% af trafikken fra Danmark. Vi er derfor af den overbevisning at langt de fleste (i hvert fald danske Hua Hin rejsende) også er et smut forbi vores side, før turen går til Thailand..

Ud over HuaHin.dk står vi også bag Facebook fansiden Hua Hin Danmark som er et debatforum primært henvendt til danskere. Pr. februar 2018 har vi næsten 3000 medlemmer, og flere kommer til hver eneste måned. Ud over HuaHin.dk står vi også bag andre rejseguider til Thailand, eksempelvis Pattaya.dk, RejserTilThailand.dk og flere andre..

Annoncering
Vi har igennem de senere år indgået aftaler omkring annoncering med en del forskellige brancher lige fra restauratører og barejere til ejendomsmæglere i Hua Hin.

Kunne du være interesseret i at høre mere om dine muligheder for annoncering på HuaHin.dk eller andet form for samarbejde så kontakt os gerne.

Vi mener i hvert fald selv at en målrettet annoncering på HuaHin.dk rummer et ganske stort potentiale for tiltrækning af kunder til din forretning..

Såfremt du kunne være interesseret i at vi besøger din virksomhed evt. i forbindelse med anmeldelse af restaurant, hotel/resort eller lignende er du også velkommen til at kontakte os for en uforpligtende dialog.

Vi tilbyder forskellige former for bannerannoncering og har også mulighed for at lave din “egen side” på HuaHin.dk hvor du selv bestemmer indhold i form af tekst og billeder.

Har du andre ideér til samarbejde er du selvfølgelig også velkommen til at kontakte os.

Linkdeling
Hvis du har et hjemmeside, og kunne tænke dig at udveksle link med os, så er du velkommen til at kontakte os.
(dog kun websites med indhold relateret til Thailand eller informationen på HuaHin.dk)

Facebook
Det er også muligt at indgå aftale om annoncering på vores Facebook side med tæt på 3000 “synes godt om”.

Kontakt
Vi hører meget gerne fra dig hvis du har idéer til forbedring af HuaHin.dk eller måske er interesseret i en uforpligtende dialog omkring annoncering eller anden form for samarbejde.

Du er ligeledes altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for et gratis rejsetip til Thailand :-)

De bedste hilsner !

Thomas
HuaHin.dk
[email protected]

Advertising price indications in 2023/24

Banner on
top of every page on HuaHin.dk gives maximum exposure towards +10.000 unique visitors a month !

Topbanner 12 mdr. 6000 dkr. (kun to annoncører muligt samtidigt)
Topbanner 6 mdr. 4000 dkr.
Topbanner 3 mdr. 3000 dkr.
(format max. 650x90 pixel)

Banner in bottom of every page on HuaHin.dk gives good exposure, as a majority of visitors read to the bottom, before they navigate to other parts of the website !

Bottombanner 12 mdr. 4500 dkr. (kun to annoncører muligt samtidigt)
Bottombanner 6 mdr. 3000 dkr.
Bottombanner 3 mdr. 2250 dkr.
(format max. 650x90 pixel)

Private property rental
Get your house or apartment promotede on our Hotel page. For just 100,- DKR pr. month.

(ved nærmere aftale (mindre tillæg) kan der indgåes aftale om blokering af “konkurrenters” Google annoncer på HuaHin.dk)

Other options are up for negotiation. For prices in THB please email us.

CONTACT US: [email protected] or [email protected]

Please do not hesitate to contact us, if you want information about advertising on our site.

Din annonce her på HuaHin.dk ?