iconic-bar

NATTELIVET I HUA HIN

Hua Hins natteliv er i sammenligning med andre populære feriesteder såsom Pattaya, Bangkok og Phuket ganske roligt. Alligevel er der rig mulighed for at slå sig løs, for dem som ønsker fest og farver efter dagens afslapning på stranden.
Barområdet Soi Bintabaht er stadig det vigtigste område for "Hua Hin after Dark".

Bintabaht er festområdet i midtbyen og nogen vil måske også kalde det Hua Hins red-light kvartér. Det er i hvert fald her at du finder de fleste Beer-bars og natklubbber, selvom der i de senere år er kommet flere områder til i byen der tilbyder denne form for underholdning.
Stacks Image 142476

SOI BINTHA BAHT

Bintabaht er et af de steder "der hvor det sker" i Hua Hin, men er alligevel ret afdæmpet i forhold til det vilde natteliv i eks. Pattaya. Der findes ikke egentlige gogo-barer i byen, hvilket formentlig skyldes det faktum at Hua Hin stadig regnes for "kongens by". Dermed er de mest "nøgne" tilbud ikke så synlige på gadeplan som det eks. er tilfældet på Phuket eller i Pattaya.

Gang i den ved Hilton..
Den mest populære natklub blandt udlændinge er diskoteket ved Hilton hotellet, som måske lidt misvisende for et diskotek hedder Beer House / Hua Hin Brewing Company. Diskoteket på Hilton er åben for alle og ikke kun gæster på hotellet.
På stedet er interiøret som du måske kender fra de mindre diskoteker i Danmark og der er mulighed for også at sidde udenfor, hvis du gerne vil trække lidt frisk luft. Som regel er der hver aften Live musik på Brewing Company og som oftest er der også professionelle dansere på scenen..

SOI 80

Soi 80
Foto: Soi 80
Soi 80 er en smal gade der mest af alt rummer små “beer bars”, massageklinikker og nogle få restauranter. Der findes også enkelte små hoteller/guest houses her.

Gaden minder i sin helhed ret meget om de mest “lumre” steder i Soi Bintabath området i midtbyen, altså er de fleste af områdets gæster udenlandske turister..
Beer Bar piger på job
Foto: Piger på job andet steds i Thailand. Dette ser du ikke i Hua Hin.
Vi på HuaHin.dk ved ellers ikke så meget om Soi 80, hvorfor vi ikke rigtigt kan komme med anbefalinger til de bedste barer og restauranter i gaden, men hvis du synes den lyder spændende, så er det bare om at hoppe ind i en tuktuk og bede chaufføren køre dig til Soi 80, han ved med garanti hvor det er.

Hvis du hellere vil klare den på gå-ben, så burde det også være muligt, da gaden ikke ligger langt fra city.

SOI 94 & WONDERLAND

Soi 94 og Wonderland Soi 94 er en bargade/barområde beliggende i den sydlige del af Hua Hin, det er her man bla. finder Wonderland som er et område med en stor koncentration af barer.

Området er kendt for sin afslappede atmosfære og udendørs siddepladser, der giver besøgende mulighed for at nyde det varme thailandske vejr, mens de forkæler sig selv med nogle drinks sammen med venner.

Gaden har et udvalg af barer og restauranter, der spænder fra traditionelle thailandske barer til mere vestligt inspirerede pubber.
Ud over barerne kan besøgende også udforske de forskellige butikker og restauranter langs gaden. Der er et varieret udvalg af thailandsk og internationalt køkken, samt talrige butikker og butikker, der tilbyder alt fra tøj til souvenirs.

Tur til Pattaya

Pattaya behøver næsten ingen introduktion, for de fleste er formentlig bekendt med Pattayas omdømme som værende Asiens mest populære fest/sexindustri-destination.
Hvis du synes at Hua Hins natteliv ikke er helt så vildt som du gerne ville have det så ligger Pattaya ikke længere væk end at turen kan tilbagelægges med enten tog til Bangkok og videre der fra, eller en tur med Taxi. Turen gøres næppe frem og tilbage samme dag så hvis du vil et smut til Pattaya er det nok en god idé at undersøge mulighederne for en overnatning eller to.
Gogo Pattaya
Foto: GoGos med nøgenhed som i Pattaya ser du ikke i Hua Hin.
Det er ganske nemt at booke transport til Pattaya og dermed også nemt at kombinere ferieoplevelsen i Hua Hin men én eller flere dages ophold i “City of Sin” der ligger lige skråt over for Hua Hin i den Thailandske bugt.

Pattaya har meget mere og andet at byde på end det pulserende natteliv, natklubberne og GoGobarerne. Der er således mange spændende attraktioner og udflugter i og omkring Pattaya og én ting er helt sikker..hvis du elsker der er “gang i gaden” så kommer du ikke forgæves. Læs evt. mere om Pattaya på
Pattaya.dk
Fremtidsudsigter for nattelivet i Hua Hin..
Der er i Hua Hin snak om, at der i de kommende år vil blive indført diverse restriktioner for Bintabaht, specielt for at slippe af med de "mindre seriøse" barer, og i stedet at gøre plads til lidt flere af de lidt pænere cafeer og butikker rettet mod den almindelige turist, der ikke nødvendigvis går efter det pulserende natteliv.

Således er der politiske kræfter i byen, der ønsker at flytte "nattelivet" fra den centrale del af midtbyen til de mere nord/nordvestlige dele af Hua Hin. Denne debat, og om man vil, "interesse" konflikt i det politiske liv, synes dog at have været i gang i en årrække.

Dem der har besøgt Hua Hin med års mellemrum vil nok synes at udviklingen er gået i retning af stadigt mere og mere natteliv..
Gode links til mere om Hua Hins natteliv
At opremse alle barer i Hua Hin og holde denne side opdateret med korrekte navne, vil næsten være en umulig opgave da ejerforhold og navne på det enkelte steder har det med at skifte med forholdsvis stor hyppighed.

Alligevel er der en del steder som igennem en længere periode har vist sig at kunne tiltrække et trofast publikum og holde sig selv kørende. I nedenstående vil du kunne finde et par links til nogle af disse barer og diskoteker i Hua Hin..

Sugarland Club

VanaNava Skybar
Get your business or hotel promoted - Scandinavia is watching !
HuaHin.dk is the premier source for danish and other scandinavian tourists seeking travel information about Hua Hin.
We have up to 12.000 unique visitors a month ! Do no miss your opportunity to reach them..

Please contact us for an informal dialogue about your options
[email protected]
Din favoritbar eller restaurant ? Tip HuaHin.dk
E-mail [email protected] l Facebook www.facebook.com/huahin.dk
Før venner besøger Thailand, anbefaler jeg gerne, at de tilmelder sig Thai Cupid cirka et uger i forvejen med en profil med et par gode fotos. Billeder hvor man er velklædt og generelt fremstår ordentlig får typisk 5-10 beskeder om dagen fra thailandske kvinder lige fra starten.
Engagér dig i noget let samtale, og foreslå derefter et møde til middag eller en aften ude på en klub eller bar ved ankomst. Indkøbscentre, med deres overflod af aktiviteter og seværdigheder, er også ideelle steder for dates på grund af deres bekvemmelighed og lette adgang.
Det er vigtigt at opretholde respekt og ikke dykke ned i alt for seksuelle bemærkninger for tidligt, da dette kan afskrække potentielle forbindelser. Efter daten at foreslå en afslappet hænge ud tilbage på dit værelse for en film eller flere drinks passer ofte ind i den afslappede, åbensindede datingkultur, der er udbredt i Thailand, hvor uforpligtende møder ikke er ualmindelige.
Dit udseende, mens det er af en vis betydning, er mindre kritiseret her. Sørg blot for, at din profil viser dig i anstændigt tøj, undgå ærmeløse toppe hvis muligt.
Thai Friendlys søgefunktionaliteter udmærker sig, idet brugere kan filtrere efter placering, alder, forældrestatus og mere, hvilket letter forbindelser endnu før ankomsten. Denne funktion, kombineret med øjeblikkelig beskedsendelse og videoopkald, sikrer, at du kan verificere din matches autenticitet tidligt.
For dem, der rejser alene og ivrige efter at møde attraktive, ægte thailandske kvinder, der er villige til at vise dig rundt, er Thai Friendly et uvurderligt værktøj. At engagere sig i ligetil samtaler uden upassende indhold kan betydeligt forbedre din oplevelse, potentielt førende til flere meningsfulde møder over et to til tre-ugers besøg.
Denne platform er især gavnlig for dem, der søger mere end blot en flygtig forbindelse. Ved at målrette kvinder med karriere- eller uddannelsesbaggrunde kan brugere finde seriøse forhold, hvilket gør Thai Friendly til et primært valg for at finde en langsigtet partner.
I sin essens fungerer Thai Friendly som en gylden billet for enlige mænd i alle aldre, der ser frem til at udforske Thailands dynamiske dating scene. At tilmelde sig på forhånd og starte samtaler kan føre til spændende møder, bryde ned kulturelle barrierer og måske, finde kærlighed. Platformens appel styrkes også af, at mange thailandske kvinder foretrækker den over lokale mænd, der opfattes til at vise mindre respekt i forhold. For en oplevelse fyldt med eventyr og intimitet, uden den kommercielle transaktion af sex, tilbyder Thai Friendly mere end 10 potentielle forbindelser inden for den første time, og lover en rejse fyldt med opdagelse og kammeratskab.

Din annonce her på HuaHin.dk ?