Thaimassage Thaimassage » | HuaHin.dk
Thaimassage
Hua Hin byder på mange muligheder for at nyde diverse wellness, massage og spa-faciliteter. 

Traditionel thaimassage kan nydes på strandene eller i mere rolige omgivelser i byens, mere end 50 massage-saloner, lige som byen byder på adskillige lidt mere luksuriøse wellness-steder med diverse former for behandling.

De fleste lidt større hoteller i byen har enten deres egne wellnessfaciliteter eller vil nemt kunne anvise og anbefale et sted, som matcher netop dine ønsker.
Artiklen fortsætter under annoncen..
Traditionel Thaimassage er en 2500 år gammel behandlingsform som kombinerer kinesisk zoneterapi med gamle indiske yogateknikker og strækøvelser. Traditionel thaimassage er en fantastisk og afslappende form for massage og har intet at gøre med nogen former for seksuel ydelse.
Priser og drikkepenge
Priserne på massage i Hua Hin varierer ofte imellem ca. 200-400 thb for en times behandling. Dog vil du uden for højsæsonen, og hvis du bevæger dig væk fra byen og længere ud på landet, også kunne finde det lidt billigere. Måske ned omkring de 150 baht.

Hvis du har været tilfreds med din massage er det ikke ualmindeligt at give lidt drikkepenge til hende/ham der har masseret dig.
Hvad du evt. vælger at give er naturligvis helt op til dig og hvor tilfreds du har været med behandlingen. 50-100 thb (10-20 dkr) er ikke ualmindeligt at give for en tilfredsstillende behandling..

Har du tips eller kommentarer til de bedste massagesteder i Hua Hin, så skriv gerne til os - eller "synes godt om" vores Hua Hin fanside , hvor du også kan bidrage med information..

Den traditionelle massage
Tip: På Petchkaseem Road i nærheden af "The Golden Place" Kongens palads, kan du blive masseret af meget professionelle  blinde massører. Dette er et af kongefamiliens mange projekter.
Olie massage
Massage olie og towels
Hvad siger du til en times oliemassage for kun 50 kr. ?
Ja, det lyder måske næsten for godt til at være sandt men ikke desto mindre, så er det lige præcis hvad du kan glæde dig til under ferien i Thailand..

Alle massagesteder i Hua Hin tilbyder ud over den traditionelle thaimassage også alm. oliemassage hvor du kan få masseret hele kroppen.

En times olie massage fåes de fleste steder fra omkring 200-300 baht. Hvis du bor på de større ferieresorts som har deres egen massageservice kan priserne være en smule højere, men 50-60 vil være prisniveauet langs stranden og de fleste mindre massage steder i Hua Hin.
Happy ending..
Langt de fleste vælger at få enten en halv- eller en hel times massage. Hvad enten du vælger den traditionelle thaimassage eller oliemassagen så vil den typisk blive afsluttet med at massøren beder dig om at sætte dig op på madrassen med ryggen til hende.

Herefter vil du blive bedt om at tage hænderne om bag nakken og efterfølgende vil hun med et greb om dine arme og evt. knæene i ryggen udføre en hurtig bevægelse hvorefter din ryg vil give et knæk.
Happy ending
Om det har nogen egentlig god indflydelse på dit velbefindende, at få denne afslutning eller hvor vidt en dansk kiropraktor vil anbefale dette, kan vi ikke sige noget om. Hvor om alting er, så er det jo din afgørelse alene, om du ønsker denne afslutning på din formentlig meget behagelige thaimassage..

Happy Ending, eller ej ! så kan det være godt at kunne et par få ord, der siger lidt om hvordan du ønsker det;
Fod = Thao
Ryg = Lang
Skuldre = Lai
Nakke = Khaw
Hoved = Hua  
Hårdere = Nak-nak noi
Blødere = Bao-bao noi
Det gør ondt = Jép
Nej tak = Mai au Krap/Ka  
Fodmassage

Din annonce her på HuaHin.dk ?