HuaHin.dk

Alt hvad du kan opleve på din ferie i Hua Hin !
Pala U vandfaldet i Hua Hin
Tag på eventyr i Hua Hin og oplev spændende Grotter og Vandfald !
Perfekt til en dagstur: mange vandfald og grotter ligger i rimelig kørselsafstand fra Hua Hin..
Der er rig mulighed for at se vandfald og besøge grotter under ferien i Hua Hin..
Hua Hin ligger i provinsen Prachuab Khiri Khan som bla. er kendt for de smukke nationalparker, Khao Sam Roi Yot og Kui Buri men også i nabo provinsen Phetchaburi ligger der en nationalpark som hedder Kaeng Krachan National Park.
Både i nationalparkerne men i det hele taget i hele området omkring Hua Hin, er der flere spændende steder at besøge, hvor man som turist har mulighed for at opleve både vandfald og grotter.
Vandfald
Pala-U Waterfall (60 km fra Hua Hin)
Pala U vandfald og bassin
Det smukke Pala-U vandfald..
Pala-U vandfaldet er vel nok det mest besøgte og populære vandfald i Hua Hin området. Pala-U er ikke dét vandfald, som har det største “enkelte” fald på vandetfsaldet fra top til bund, men med de i alt 16 forskellige niveauer er Pala-U (i sin totale længde) det største, eller om man vil, længste vandfald i Kang Krachan National park.

Ved nationalparken er der ud over vandfaldet bla. også en elefantlejr, som kan være en bedre alternativ end den i Hua Hin, da junglen her er mere ægte.
Vejen til vandfaldet Pala-U er ikke for gangbesværede. Så tager du turen så vær opmærksom på at bære godt fodtøj så du ikke glider eller falder på evt. glatte og løse trædesten.


Der er vand i vandfaldet hele året rundt men som det er de fleste steder så er der mest “drøn på” i regntiden..

Find vej: Fra Hua Hin city kører man mere eller mindre i en lige vestlig linie ud af byen og fortsætter den næste 1,5 times tid. Vandfaldet ligger i den sydlige del af Kaeng Krachan National Park ca. 1,5 times kørsel fra Hua Hin og ret tæt på den burmesiske grænse.
Thor Thip / Namtok Tho Thip Waterfall
Stacks Image 152914
Thor Tip i al sin skønhed..
Thor Thip Waterfall er formentlig det smukkeste af alle vandfaldende i Kang Krachan National Park.Vandfaldet har 9 niveauer hvor det 5. niveau er det mest betagende. Det er det femte niveau som er vist på fotoet her neden under teksten.
Grotter
Khao Yoi Cave (95 km fra Hua Hin)
Khao Yoi grotte
Indgangen til den hellige Buddha grotte ved Khao Yoi..
Khao Yoi grotterne er et spændende sted at besøge. Det var her at Kong Rama IV (Kong Mongkut) tog til for at meditere ifbm. hans kroning helt tilbage i 1800-tallet.
Khao Yoi består af i alt syv grotter som er mere eller mindre sammenhængende og ikke alle er helt tilgængelige for almindelige turister.
Inde i grotterne kan man se forskelige mindre Buddha statuer plus en imponerende stor liggende Buddha på hele 16 meter !
Ved indgangen er der som på så mange andre tempelområder i Thailand en mindre flok aber der som de plejer gerne vil fordres med frugt som kan købes fra de omkring liggende boder..
Find vej: Khao Yoi ligger omkring 20 km kørsel fra Phetchaburi by. (det tager ca. 1,5 time at køre fra Hua HIn til Petchaburi).
Grotten ligger bagved banegården i Khao Yoi og er normalt rimeligt nem at få øje på, hvis du kommer til stedet via hovedvej 4, men din taxichauffør vil helt sikkert kende vejen dertil. Et tager ca. 1,5t at køre dertil fra
JOIN US ON FACEBOOK
LET US REVIEW YOUR BUSINESS
- Scandinavia is watching !
HuaHin.dk is the no. 1 premier source for scandinavian tourists seeking travel information about Hua Hin. Every month we have up to 20.000 unique visitors on HuaHin.dk and +3000 members on our Facebook community - Do not miss your opportunity to reach them! So if you have a business in Hua Hin, that you think people might be interested in hearing about, we welcome you to drop us a message, and we might share your story..
Email
[email protected]
Grotter & Vandfald

Din annonce her på HuaHin.dk ?