HuaHin.dk

Rejs trygt til Hua Hin med dit barn !

Hua Hin med børn

Hej !
- Vi skal til Hua Hin i næste måned, er der noget man bare skal opleve når man har to børn med på henholdsvis 2 og 10 år ?
Er Hua Hin i det hele taget børnevenligt ? Er det til at køre rundt med barne- eller klapvogn ? Er der nogen særligt børnevenlige hoteller etc. ?

Mvh. Familien Jensen


Ovenstående spørgsmål er meget lig mange af dem som vi med jævne mellemrum får fra brugere på vores Facebook side, og med god grund. For rigtigt mange har måske ikke prøvet at rejse i Thailand før med deres barn/børn og som de fleste forældre vil man nok gerne sikre sig en tryg og sjov ferie for både børn og voksne.
Som oftest når vi får den her type spørgsmål, ang. det at holde ferie i Hua Hin med børn, så plejer vi at dele opslaget med alle de andre brugere på vores Facebook side. Det kommer der som oftest rigtigt mange gode råd og turforslag ud af. Derfor har vi valgt på denne side at bringe et uddrag af alle de mange gode råd og forslag der er kommet ind, for på den måde at give den megen information videre til dig der skal rejse til Hua Hin med dit barn..
Hvor om alting er, så har vi selv rejst til Hua Hin igennem de sidste snart 20 år og kan med sikkerhed sige…Hua Hin er et fantastisk sted at tage til hvis man tager på ferie med børn. Krabi, Phuket og Koh Samui er uden tvivl også andre gode rejsemål i Thailand, hvis man rejser med børn, men Hua Hin er helt sikkert også værd at besøge. For hvert år der går kommer der flere og flere familie-orienterede attraktioner og aktiviteter til i Hua Hin. Nogle af disse er nævnt i nedenstående, hvor vi har samlet en masse af de inputs som er kommet ind til os..
Seværdigheder og aktiviteter for børn
Her finder du en oversigt over nogle af de børnevenlige ture, aktiviteter og seværdigheder der findes i området omkring Hua Hin.

1. Black Mountain Waterpark - Vandland
2. Vana Nava - Vandland
3. Abe Bjerget - Khao Takiab
4. Swiss Sheep Farm
5. Hutsadin Elephant Foundation
6. Wildlife Friends Foundation - Det etiske valg hvis du vil se elefanter..
7. Waghor Aquarium
8. Se Sky-deck (glasbalkon) på øverste etage på Vana Nava Hotel.
9. Ride på Ponnyer på stranden
10. Besøg Venezia Hua Hin - Thailands svar på et “mini” Venedi.
11. Santorini Park Cha-am - Græsk inspireret forlystelsespark.
12. Oplev vandfaldet Pala-U.
13. Camel Republic Cha-am - Forlystelsespark og mini-zoo for de mindste.

Der er mange flere ting at se og opleve i Hua Hin og hvad der lige passer din familie afhænger måske til dels af børnenes alder. Du kan læse i detaljer om stort set alle aktiviteter og udflugter, på vores side om
Seværdigheder & Udflugter i Hua Hin.

Hvis du vil have mere information om de enkelte aktiviteter så er du velkommen til at besøge os på vores Facebook og stille spørgsmål til de mange andre Hua Hin rejsende.
Hvad andre rejsende siger..
Udai R.
Gode råd til ting som man kan se og opleve som børnefamilie i Hua Hin.
“Chang Hua Man Royal Agricultural project, Swiss Sheep Farm, Hutsadin Elephant Foundation, Black Mountain Water Park og Waghor Aquarium at Prachuapkirikhan”

Charlotte H.
for børn er der også Funny Countryfarm og Hua Hin zoo.
Hvis det regner,hvad det tit gør i sommeren,er der kæmpe legeland og bio i toppen af Market Village. På de større hoteller er der ret flotte legepladser.
God ferie”

Felicia H.
Vi er i Hua Hin lige nu med vores 5 årige søn. Vi har indtil videre prøvet elefantridning hos Hutsadin Elephant Foundation og Abebjerget.
Husk at lade være med at tage mad eller plastikposer med på Abebjerget hvis I ikke vil have aberne for tæt på!”


Anne-Grethe S.
Ja, det “ nye “ vandmand Vana Nava :-), Abebjerget ved Takiap, og den skønne strand”

LÆS OGSÅ: Vores oversigt over stor set alle SEVÆRDIGHEDER i Hua Hin, for mere inspiration til din ferie !

Hanne M.
Hvis det blir træls vejr så gå i bio i det nye center, der sidder man i VIP sæder og får serveret drinks, popcorn m.m. til ca 100kr. En stor oplevelse, hvis der evt er tegnefilm”

Thomas C.
Mht. "klapvogn venligt" så vil jeg sige nej. Som i de fleste byer i Thailand så er kanstene på vejene lavet meget høje for bla. at kunne klare de enorme vandmængder der fra tid til anden kan komme i regntiden. Jeg har dog personligt travet Hua Hins gader tynde af tre omgange med mine nu store børn, så det er ikke en umulig opgave, men god motion :-)
God tur!


Transport med børn
En ting som vi vil anbefale når du vælger hvor du vil bo i Hua Hin er kørselsafstanden fra dit hotel og ind til centrum.
Da det hører til sjældenhederne at taxier, Tuk-Tuk´er, busser mv. har nogen form for barnestol o.l. skal du altså være klar på at transportere dig rundt med dit barn uden det er fastspændt. Nuvel de “almindelige taxier” har selvfølgelig sikkerhedssele (til voksne) men at finde en barnstol i en Hua Hin taxi hører altså til sjældenhederne. Vær også opmærksom på, at det på nogle tidspunkter af døgnet er noget lettere at få fat i en TukTuk frem for en Taxi, og i TukTuk´erne er der hverken sikkerhedsele til børn eller voksne.

Se også: Sådan kommer du rundt: - Transport i Hua Hin
Børnevenlige familiehoteller i Hua Hin
Hvis du er på udkig efter et børnevenligt hotel i Hua Hin så er der adskillige valgmuligheder, alt efter om du foretrækker det lidt rolige område (hvor der måske skal køres lidt for at komme til de forskellige ting) eller du foretrækker at bo midt i centrum af Hua Hin, hvor de mange seværdigheder og udflugtsmål er inden for kort kørselsafstand.

Et af de typiske spørgsmål, som vi ofte ser fra brugere på vores facebookgruppe, kunne meget vel lyde således:

“Hej. Vi er to par som skal til Hua Hin for første gang til december. Vi har to børn på 1 og 5 år med. Vi vil høre om der er nogen hoteller i kan anbefale. Det skal helst være med børnepool og ligge forholdsvis tæt på centrum?”

I nedenstående kan du se nogle af de kommentarer der er kommet ind på de forskellige hoteller:

Hyatt Regency - Kids Club og poolområde med stor vandrutchebane.
“Hyatt Regency kan helt klart anbefales”
“Hyatt er yndlingshotellet, men ligger noget fra centrum”
“Det koster kun 150 THB at køre til og fra centrum”
“Men nok stadig byens bedste hotel, og så er børnepoolen jo genial med indbygget sandstrand, og 5 min. til centrum”

Baan Duangkaew Hotel
“Hvis du er til mindre og rigtigt hyggelige og mindre hoteller så kan Baan Duangkaew Resort anbefales - er lige kommet hjem efter 1 uge på hotellet. Super sødt personale..

“Mange børnefamilier bruger
Hilton da det har både børnepool, ligger lige ved stranden og midt i centrum af byen. Centara er også super godt og ligger lidt uden for byen og ca. 1 km fra centrum kan det nye Hua Hin Marriott Resort & Spa anbefales. Fantastiske muligheder med børn..

Andre gode valg..

* Dusit Thani - har bla. Kids Club og børnepool.
* Wora Bura Resort & Spa - Kids Club og strandfodbold.
* Evason Hua Hin - Kids Club og børnepasning med sleep-over..

* Sheraton - Kids Club, Aktivitetsklub, Legepladser m.m.

> Se alle børnevenlige hoteller i Hua Hin her
Hvad er Hua Hin for børn ? Kom med dit gode råd eller kommentér på Facebook !
Get your business or hotel promoted - Scandinavia is watching !
HuaHin.dk is the premier source for danish and other scandinavian tourists seeking travel information about Hua Hin.
We have up to 12.000 unique visitors a month ! Do no miss your opportunity to reach them..

Please contact us for an informal dialogue about your options
[email protected]
Hua Hin med børn

Din annonce her på HuaHin.dk ?