HuaHin.dk

Fotos og Video fra Hua Hin Thailand !


Foto og Video Galleri
Billeder og fotos fra Hua Hin
Billederne, som du kan se på denne side, er fotos som er hentet fra Hua Hin fansiden på Facebook.

Billederne er taget- og indsendt af nogle de mange danskere som elsker Hua Hin og som efter ferien har valgt at holde ferieminderne i live ved at tilslutte sig fællesskabet på HuaHin.dk´s Facebookside..

Hvis du kunne tænke dig at se flere billeder fra Hua Hin og evt. dele dine egne med os andre, så er du meget velkommen til at kigge forbi, og "synes godt om" vores side ved at benytte linket her >
Facebook
VIDEO
Nedenstående video har vi optaget under et besøg i Hua Hin i februar/marts 2011 og viser billeder fra forskellige lokationer i bymidten og stranden i city.
Vejret på dagen er ret typisk for Hua Hin i denne periode..temperaturen, dejligt varmt omkring de 35 grader himlen en smule diset grundet varmen...
VIDEO
Denne video fra Hua Hin Water Park er ligeledes optaget i 2011 og viser vandlandet kort tid efter det er åbnet. Hua Hin Water Park ligger ved resortet Black Mountain, som foruden vandland også lægger land til en wakeboardsø og en af Thailands bedste golfbaner..
Du kan læse mere om stedet her >
Hua Hin Water Park
BYBILLEDER
Billeder fra Hua Hin og omegn...
Hua Hin gadebillleder
STRAND BILLEDER
Her ser du billeder fra nogle af strandene i og omkring Hua Hin. Du kan læse mere om strandene i Hua Hin på vores side om Strande..
Strand billeder fra Hua Hin

- Husk at "synes godt om" vores fanside på Facebook

Fotos & Video