HuaHin.dk

Alt om rejser til Hua Hin !
Koh Tao
Koh Tao view point
Koh Tao er ud over at være et populært udflugtsmål fra Hua Hin også et yndet rejsemål for især rygsæk-rejsende unge mennesker. Alle der besøger Koh Tao kan ikke undgå at blive betaget af øens afslappede rolige atmosfære, det krystalklare vand og ikke mindst de unikke muligheder for helt fantastiske dykkeroplevelser. Selvom du ikke er erfaren dykker så er der helt eventyrlige oplevelser i vente også selv hvis du kun lige dypper håret og ligger i vandoverfladen med dykkerbriller og snorkel..
Konkylier, kæmpe muslinger og enorme fiskestimer med fisk i alverdens farver kan opleves underoverfladen få meter fra Koh Taos kystlinie.

Hvis du leder efter hotel på Koh Tao så er der mange dejlige steder at vælge imellem. Vi på HuaHin.dk har selv boet på bla.
Taatoh Resort, der ligger på en af de bedste strande på øen. Et sted vi helt sikkert kan anbefale !
Ting at opleve på Koh Tao..
De helt fantastiske strande er uden tvivl Koh Taos største attraktion, men der er også et par andre små attraktioner på paradisøen, som du kan vælge at udforske.
Eks. kan du besøge Koh Taos tempel der ligger ca. 300 meter nord for “hovedbyen” Mae Head, hvor du i øvrigt også finder de bedste muligheder for shopping. Du kan også tage en tur til Sairee Beach, hvor du kan se det ca. 6 meter lange hvalskelet, som er udstillet på Sairee view point.

Der er også flere fantastiske udsigtspunkter rundt omkring på Koh Tao, som giver mulighed for at se øen og havet på en måde som er et postkortfoto værdigt.
Det bedste udsigtspunkt er helt klart på toppen af bjerget ved Koh Nang Yuan. Turen dertil tager ca. 15 min. til fods fra stranden og den nemmeste måde at komme dertil er ved at hyre en longtailboat ved havnen i Mae Haad. Snyd ikke dig selv for denne oplevelse !

Se også: Koh Talu, den lille smukke ø kun 3 timers kørsel fra Hua Hin

Ud over de mange eventyrlystne unge mennesker, vælger rigtigt mange almindelige charterrejsende turister også at besøge Koh Tao, hvorfor der er en god blanding af alle aldersgrupper på øen. Markeder, Diskoteker og larmende natteliv finder du ikke på Koh Tao. Jo vist, der er barer der holder åbent til sent ud på natten, men diskoteker og gogo-barer finder du endnu ikke på Koh Tao. Vil du det vilde nattelive og fullmoon-parties på stranden så anbefaler vi at du tager til naboøerne Koh Phangan eller Koh Samui. På Koh Tao er stemningen langt mere afslappet..
Hvis du vil vide mere om rejser til Koh Tao så kan vi også anbefale du tager et kik på rejseguiden
Rejsertilthailand.dk som har en side med god information om både vejret, strande og de bedste seværdigheder.
Koh Tao dykning og koralrev
Transport fra Hua Hin til koh Tao
Turen fra Hua Hin til Koh Tao tager alt i alt ca. 6-7 timer, og foregår delvist med bus (4t) og delvist med Katamaranfærge (1t). Bus- og færgefirmaet Lomprayah har kontor i Hua Hin midtby og du kan her købe billet til hele turen for ca. 200 kr. pr. vej.
Afgang fra Hua Hin er to gange i døgnet, normal omkring kl. 8.00 morgen eller 23.00 aften.
Koh Tao ligger i ganske kort afstand fra de større og noget mere turistprægede øer Koh Samui og Koh Phangan, hvor nattelivet er noget mere dominerende, og hvor især de berømte Full-Moon partys er tillokkende for de mange "backpackers" i Thailand. Hvis du også gerne vil opleve naboøerne kan Lompraya også hjælpe med det..

Her kan du læse mere om udflugtmuligheder til Koh Tao og booke hjemmefra..

http://www.lomprayah.com
Booking.com
HuaHin.dk er også på Facebook, hvor du kan finde flere insidertips om Koh Tao..
Hua Hin - Koh Tao

Din annonce her på HuaHin.dk ?