HuaHin.dk

Se flagermus i Cha Am !
Flagermus ved Cha-Am
Flagermus grotten nær Cha-Am
Oplev det fantastiske syn når tusindvis af flagermus tager på jagt !
En af de lidt mere anderledes ferieoplevelser kan du få, hvis du tager en tur til nabobyen Cha-Am, der ligger ca. 20 km nord for Hua Hin.
Omkring 20 min. kørsel uden for Cha-Am finder du en seværdighed eller rettere naturfænomen, som ikke ret mange turister kender. Stedet kaldes lokalt for Nayang Bat Cave..

Hver eneste dag året rundt, drager i titusindvis af flagermus på insektjagt, på én og samme tid, ud fra bjergets grotter. Formationen af de mange flagermus der flyver ud af fra siden af bjerget ligner faktisk mest af alt en kæmpe stor røgsky. Et betagende syn i det smukke bjergrige naturlandskab..
Flagermusgrotten i Cha Am
Grotten hvor flagermusene kommer ud..
Flagermus mod himlen
Hundrede-tusindvis af flagermus på insektjagt..
Hvordan og hvornår kan det opleves ?
I nærheden af bjerget hvor du har det flotteste udsyn er der en bonde som på sin grund har opsat en udsigtsplatform, hvor du har den bedste mulighed for at opleve det spektakulære syn..

Alt efter årstiden så er det hele normalt overstået når klokken er omkring kl. 18.30 så vi anbefaler at du er på stedet omkring kl. 17.30 eller i hverfald et stykke tid før solnedgang, så du er sikker på at ramme det præcise tidspunkt der som oftest er omkring kl. 18.10.

Adresse: Na Yang, Cha am, Phetchaburi 76120, Thailand (se kort nederst på siden)
Video fra Flagermus bjerget
Find vej til flagermus grotten..
Tag en overnatning i Cha-Am
Booking.com
Har du et godt rejsetip ? Er der noget vi mangler - Tip HuaHin.dk
E-mail [email protected] l Facebook www.facebook.com/huahin.dk
Flagermus grotten

Din annonce her på HuaHin.dk ?