HuaHin.dk

Alt om rejser til Hua Hin !
Asalha Bucha Day
Asalha Bucha Day Thailand
Asalha Bucha er en af de vigtigste thailandske helligdage, og dagen falder normalt hvert år i juli måned (den eksakte dato kan variere). Asal Bucha markerer dagen for Buddhas allerførste prædiken, kendt som “Dhammachakkappavattanasutta”, som han holdt for 5 af sine følgere som i den forbindelse opnåede den “åbenbaring” der skulle til for at Buddha kunne udnævne dem som de første Buddhistiske munke på jorden. Det var disse munke der blev de første til at bære den karakteristisk orange/safran farvede klædedragt, som også bæres den dag idag af munke overalt i Thailand..
Buddha prædiken med tilhængere
Buddha med tilhængere Foto: Pixabay
Hvad sker der på dagen..
På dagen for Asalaha Bucha deltager de thailandske buddhister i en lang række af ceremonier og aktiviteter i og omkring templerne. Man tilbyder almisser og mad til munkene, gør gode gerninger i form af diverse donationer ligesom man selvfølgelig lytter til diverse prædikener, afsiger bønner mv.
Om aftenen vil man som turist også have muligheden for at kunne deltage i “lys-festen” (wian tian) på tempelområdet hvor de fremmødte samlet vil gå tre gange rundt om templet med stearinlys og (lotus)blomster i hånden. En fantastisk ting ved thaierne er at de lader dig deltage på lige fod med dem selv, til denne slags begivenheder..

Asahna Bucha er
Hua Hin - Asalha Bucha Day

Din annonce her på HuaHin.dk ?