Bryllup i Thailand Drømme Bryllup i Thailand | HuaHin.dk

HuaHin.dk

Få din elskedes JA på stranden i Thailand..
- Og lad evt. andre arrangere hele festen for dig !
Bryllup i Thailand
Mange danskere drømmer om at holde bryllup under varme himmelstrøg og skifte den traditionelle danske kirke eller rådhus ud med lidt mere romantiske eller i hver fald anderledes omgivelser.
Hvis du drømmer om at holde dit bryllup i Thailand, så kan du nemt få det til at ske, for mange hoteller vil stå i kø for at komme til at gøre din dag til en fantastisk oplevelse.
Hvis du vil giftes i Thailand, så er der i hvert fald et par ting du skal have styr på fra starten, nemlig om dit bryllup dernede skal være juridisk gældende eller det blot skal være selve ceremonien eller festen der skal være omdrejningspunktet.
Stacks Image 152878
Et strandbryllup kan nemt arrangeres i Thailand..
Hvis brylluppet skal være juridisk gældende ifht. dansk lovgivning så anbefaler vi at du kigger på udenrigsministeriets hjemmeside hvor du kan læse om betingelserne for at blive lovformeligt gift i udlandet.

Hvis du blot ønsker en bryllupsceremoni med evt. tilhørende fest, der eksempelvis begge dele kan arrangeres til at foregår direkte på stranden, ja så skal du blot kontakte et af de hoteller er kan arrangere noget sådan i den by du befinder dig, og det burde være relativt nemt at finde i de fleste byer i Thailand.

I Hua Hin er der en række hoteller der gør sig i “bryllupsplanlægning” og som vil kunne hjælpe dig med at sammensætte den helt rigtige dag. Tag evt. et kig på deres hjemmesider og dan dig et indtryk af de muligheder der findes;

> Anantara Hua Hin Resort
> Centara Grand Beach Resort & Villas
> Hyatt Regency Hua Hin

Booking.com

Din annonce her på HuaHin.dk ?