Skræddere i Hua Hin Thailand - HuaHin.dk

HuaHin.dk

Alt hvad du kan opleve på din ferie i Hua Hin !
tailor in hua hin
Stacks Image 152904
Vil du ligne en million ?
Gør som de danske ministre, amerikanske præsidenter og ..hundreder af danskere..
Køb dit skræddersyet tøj i Thailand !
Besøg en skrædder og få syet skjorter, habitter, kjoler mv. …?
Gå en tur i Hua Hin midtby, dag eller nat, og du vil næsten med garanti støde ind i en af de mange skræddere som står uden for deres butik og forsøger at “lokke” folk en tur indenfor og se på de mange flotte stofprøver.
“Hej hvad hedder du” og “Hvor kommer du fra” siges på både engelsk og dansk og det kan være svært ikke at stoppe op og lige sludre lidt.

Se også: Se hvor billigt hotellet kan bookes..

Såfremt du har overvejet at få syet tøj på ferien i Thailand eller mere specifikt i Hua Hin, så har vi her på siden samlet lidt information som gerne skulle være med til at du kan få en god oplevelse.

Uden at have talt dem så vil vi vurderer at der nok findes tæt på 100 skrædderbutikker i Hua Hin. Mange af dem er placeret på de centrale gader i midtbyen såsom Naresdamri road som er hovedgaden der løber midt igennem Hua Hin, men også området omkring Hilton hotellet ved citystranden ligger der en hel del skræddere.
De bedste skræddere i Hua Hin
Undersøg markedet men vent ikke for længe, hvis du vil have tøjet med hjem..
Foto: Pixabay
Hvem laver den bedste kvalitet ?
Efter vores opfattelse så er det bedste du kan gøre at høre på erfaringerne fra de utroligt mange danskere der allerede har været i Hua Hin og få syet tøj. Vi har ad flere omgange haft emnet “den bedste skrædder i Hua Hin” oppe at vende på vores facebookside og vi har derfor samlet nogen af kommentarerne her på siden. Vær opmærksom på at de skræddere der ligger nærmest hovedgaden og de store hoteller som eks. Hilton eller Marriot alene kva beliggenheden får mange kunder og derfor også en del gode anmeldelser.

Det bedste råd…
Vores bedste råd til en god oplevelse er uden tvivl at bestemme dig inden du tager hjemme fra Danmark af om du vil have syet tøj når du kommer til Hua Hin. Hvis du venter for længe med at beslutte dig efter du er kommet til Hua Hin risikerer du bare at arbejdet enten skal hastes igennem og du ikke får den kvalitet med hjem du havde forventet eller at dit tøj måske slet ikke når at blive færdigt og må eftersendes til Danmark. Det kan også sagtens lade sig gøre problemet kan bare være at du ikke får prøvet tøjet inden den sidste mulige tilretning og du så får en kjole eller habit der ikke sidder ordentligt. Så derfor..kom igang i god tid og sæt mindst en uge af fra bestilling til færdigt arbejde. Vær også opmærksom på at du formentlig skal besøge skrædderen mere en én gang for tilretning og justering.
Stacks Image 152912
Hvad koster det at få syet tøj ?
Priserne på skræddersyet tøj svinger normalt ikke særligt meget hos de forskellige skræddere. Om pris og kvalitet hænger sammen er muligvis et faktum men slutresultatet vil som oftest afhænge af to ting; 1. skrædderens dygtighed i at tage mål og tilpasse arbejdet i processen og 2. kvaliteten af det stof du vælger.
Ca. prisen på at få syet et jakkesæt ligger (med forbehold) på omkring 4-5000 thaibaht, kjole 2-3000 baht og en skjorter til omkring 800-1000 baht.
Thaisilke
Uld eller thaisilke af den fineste kvalitet ! de fleste skræddere i Hua Hin har i hundredevis af stofprøver på lager..
Foto: Pixabay
Den bedste og dygtigste skrædder i Hua Hin ?
Det kan være meget svært at afgøre hvem der er de bedste til at sy tøj i Hua Hin, men faktum er at nogle at skrædderne har eksisteret i rigtigt mange år og det ville de vel næppe have gjort, hvis ikke de også leverede et ordentligt stykke arbejde.
Vi på HuaHin.dk vil ikke begive os ud i at fælde dommen, men i nedenstående kan du se nogen af de anmeldelser, der er kommet på vores facebookside.


Her er en liste over nogen af de mest populære skræddere i Hua Hin iflg. undersøgelser på vores
facebookside:

Royal Armani
“Har altid brugt Royal Armani, en super god skrædder. Fået syet masser af kjoler, bluser, dragter, selskabskjoler, nederdele og meget mere. Har brugt ham i mange år” E. Sørensen

Daniel Boutique Tailor
“Jeg har brugt Daniel Boutique Tailor på Soi 57, som har lavet skjorter, jakkesæt, jakker og shorts til mig. Jeg har været meget tilfreds med service og kvalitet. Jeg henviser gerne” Jonas N.

Picasso Fashion
“Vi brugte Picasso. Vi har brugt dem i snart 20 år og fået en rigtig god behandling” Mona H.

Mike & Co.
“Har brugt Mike´s Tailor nær Clock Tower og de lavede nogle helt fine skjorter” Allan P.

G Boss Collection
“G Boss er super dygtig + de taler dansk og gir´ super service” B. Fröhlich og B. Larsen

P&N Tailor
“Jeg har brugt P&N Tailor i Soi80 et par gange til habitter og skjorter. Det er jeg ganske godt tilfreds med” K. Iversen

Besøg os gerne på Facebook for at læse mere eller dele dine egne oplevelser !
Skræddere i Hua Hin