HuaHin.dk

Alt om rejser til Hua Hin ! Seværdigheder - Udflugter - Strande - Hoteller - Restauranter - Shopping - Natteliv - Fotos & Videoer !
Vandland - Black Mountain
Hua Hin Vandland
Black Mountain Water Park er en af Hua Hins aller nyeste attraktioner, og ligger kun ca. 10 min kørsel nord-vest for Hua Hin bymidte.
Lige ved siden af vandlandet er der anlagt en stor kunstig sø, som bruges til Wake-Boarding, som er en form for vandski, hvor du trækkes efter en wire rundt i søen. Se evt. vores video nederst på siden og se hvordan det foregår.

Perfekt for familier med børn..
Black Mountain Water Park må siges at være det perfekte udflugtsmål for at slappe af og køle ned samtidigt med at du kan nyde den dejlige varme og sol. Vandlandet har mere end ni forskellige spændende rutsjebaner, et stort børneområde, "lazy-river", bølgepool og adskillige andre bassiner spredt rundt på området. Så der er masser af sjov at tage fat på. Sikkerheden synes også at være i top da der er mange livreddere udstationeret overalt i parken og sågar også i bassinerne, hvor de står klar til at tage imod dig efter rutsjeturen. Der er ligeledes hjelme til både børn og voksne, så man ikke støder hovedet under en af de hæsblæsende ture ned ad rutsjebanerne fra det 17 meter høje tårn.
Det du kan prøve..
Selve rutsjebanerne er selvfølgelig forskellige i deres konstruktion. Der er to (dem på billedet herover) som er det man kan kalde "høj-hastigheds" baner. Her drøner du nedad, i høj fart, inden du rammer det stillestående vand for enden af banen, som bremser din tur. Luk munden og hold for næsen, for der er masser af vandsprøjt ! Der er ydermere bla. også en rutsjebane hvor turen foregår i et lukket rør og således foregår en del af turen i kulsort mørke. En oplevelse der første gang den prøves med sikkerhed vil opleves nervepirrende men også ret sjov..
Endeligt er der også mindre rutsjebaner der er særligt tiltænkt de allermindste børn, samt yderligere et par rutsjebaner med mulighed for at køre to eller flere ad gangen i de store gummiringe. Et andet sted i vandlandet finder du børnepoolområdet med legetårn lige midt i poolen og lige ved siden af dette ligger "wave-poolen" eller bølgebassinet om man vil. Dette bassin er opbygget som en slags kunstig strand, hvor vandet bliver dybere og dybere, jo længere du går i. Ca. hvert ca. 5 min. starter bølgemaskinen, så du kan hoppe rundt i de store bølger. Dette er et fantastisk sted for hele familien og livredderne holder skarpt opsyn så alle bør kunne være trygge..

Mad og drikke
Når du har brug for en pause ind mellem alle aktiviteterne, kan du gøre brug af parkens is- og drikkeboder eller restaurantområdet hvor der serveres både thai- og vestlige retter til ret rimelige priser. En burger menu eller en traditionel thai-ret ligger typisk på 20 kr., Øl 10 kr. og en flaske vand fåes for ca. 3-4 kr. Så indtil videre ligger priserne på mad og drikke på niveau med priserne i resten af Hua Hin.

Prisen for en tur i Hua Hin Waterpark koster lige nu 500 THB for voksne (ca. 90 kr.) og 250 THB for børn. Området er åbent hver dag fra kl. 10.00 til 17.00.

(Der er aflåste garderoberum i parken til opbevaring af værdigenstande, omklædningstøj o.l.
Håndklæder kan lånes mod depositum på ca. 100 THB)

>Link til
Hua Hin Waterpark
Video fra Hua Hin Water Park

Har du tips eller kommetarer til vandlandet i Hua Hin så skriv gerne til os - eller "synes godt om" vores fanside på Facebook, hvor du også kan bidrage med information..

Hua Hin Waterpark

Din annonce her på HuaHin.dk ?